Yhteystiedot

Magistra
Nummenpuistokatu 5
20540 Turku
Finland

Uusimmat kuvat

Biografia

Suomen Solistiyhdistyksen jäsen, sopraano Anneliina Koskinen aloitti musiikkiopintonsa Pohjois-Kymen musiikkiopistossa aluksi viulun- ja nokkahuilunsoiton tunneilla. Lukioaikana hän valitsi pääaineeksi laulun, jonka opiskelua hän jatkoi Sibelius-Akatemiassa vuoteen 1993, jolloin suoritti musiikin maisterin tutkinnon sekä lauludiplomin Marja Holopaisen johdolla erinomaisin arvosanoin.

Vanhan musiikin laulajana parhaiten tunnettu Anneliina Koskinen on esiintynyt paitsi eri yhtyeiden ja orkestereiden solistina myös mm. kansainvälisen renessanssimusiikin yhtye Retroverin, turkulais-helsinkiläisen vokaaliensemble Giardino Novon ja turkulaisen Camerata Aboensiksen jäsenenä Suomessa ja ulkomailla. Hän on levyttänyt suomalaiselle ALBA- ja ranskalaiselle OPUS 111– levymerkille sekä nauhoittanut Elina Mustosen  ja Veli-Markus Tapion kanssa varhaisbarokin musiikkia myös YLE 1:lle. 2009 ALBA Records julkaisi soololevyn De Angelis, joka koostuu hyvin varhaisesta keskiaikaisesta musiikista, Hildegard Bingeniläisen lauluista sekä suomalaisista kansansävelmistä. 

Anneliina Koskisen musiikillinen kiinnostus kattaa viimeiset 2000 vuotta musiikin historiaa ja hän esiintyy aktiivisesti myös teatterissa sekä sähköisen musiikin saralla. Turun Kaupunginteatterissa hän on toiminut vuosina 2002-2013 sekä näyttelijä-muusikkona että äänenhuollon opettajana.

Laulun, nokkahuilun ja kamarimusiikin opettajana hän on työskennellyt myös Pohjois-Kymen musiikkiopistossa Kouvolassa, Perheniemen opistossa Iitissä, Turussa sekä eri puolilla Suomea yksityisenä kouluttajana.

 

https://www.facebook.com/turunvanhamusiikki?ref=ts&fref=ts

 

***

Soittimia:

Konserteissaan Anneliina Koskinen yhdistää ihmisäänen kauneuteen lisäsävyjä vanhoista soittimista kuten sinfonia, nokkahuilut, kawla, loriman-huilu,krummhorn, goottiharppu, tenorirebec, psalttari, jousipsalttari, kellot ja viisikielinen kannel.